[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
لینک به اندیشه آماری
به منظور درج لینک از آدرس تصویر
زیر استفاده فرمایید :
AWT IMAGE
 
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
3 نتیجه برای ماشین بردار پشتیبان


جلد 18، شماره 1 - ( 6-1392 )
چکیده

در این مقاله سعی شده است ضمن معرفی مختصری از مفاهیم، روش‌ها و الگوریتم‌های داده‌کاوی، داده‌کاوی در نرم‌افزار آماری R با استفاده از بسنه Rattle را ارائه نماییم. بسته Rattle فضای گرافیکی مناسب را برای انجام برخی از روش‌ها و الگوریتم‌ها، بدون نیاز به برنامه‌نویسی  فراهم می‌کند. برخی از بخش‌های آن ضمن مثال شرح داده خواهد شد.


اکرم حیدری گرمیانکی، مهرداد نیاپرست،
جلد 24، شماره 2 - ( 12-1398 )
چکیده

در عصر حاضر دسته‌بندی داده‌ها به‌منظور تشخیص و پیش‌بینی وقایع، یکی از موضوعات بسیار مهم در علوم مختلف است. در علم آمار دیدگاه سنتی این کلاس‌بندی‌ها براساس روش‌های کلاسیک و بر پایه مدل‌های آماری از جمله رگرسیون لژستیک امکان‎‌ پذیر خواهد بود. در عصر حاضر که به‌عبارتی عصر انفجار اطلاعات نامیده می‌شود، در اکثر موارد با داده‌هایی مواجه هستیم که نمی‌توان توزیع دقیقی را برای آن‌ها یافت؛ از این‌رو استفاده از روش‌های داده کاوی و یادگیری ماشین که به مدل‌های از پیش تعیین شده نیاز ندارند، می‌تواند مسمر ثمر باشد. در بسیاری از کشورها تشخیص دقیق نوع منابع آب‌های زیر زمینی، یکی از مسائل قابل توجه در زمینه علوم آب است. در این مقاله به مقایسه نتایج حاصل از رده‌بندی یک مجموعه داده مربوط به منابع آب‌های زیرزمینی با استفاده از روش‌های رگرسیونی، شبکه عصبی و ماشین بردار پشتیبان پرداخته‌ایم. نتایج از این کلاس‌بندی‌ها نشان داد که روش‌های یادگیری ماشین در تشخیص دقیق نوع چشمه‌ها موثر بوده است.
علیرضا رضایی، مجتبی گنجعلی، احسان بهرامی،
جلد 25، شماره 1 - ( 11-1399 )
چکیده

بی‌پاسخی در آمارگیری‌ها منبعی برای بروز خطا در نتایج آمارگیری است و سازمان‌های ملی آماری همواره به دنبال راهکارهایی برای کنترل و کاهش آن هستند. پیش‌بینی واحدهای نمونه‌گیری بی‌پاسخ در آمارگیری قبل از اجرای آمارگیری از جمله راهکارهایی است که می‌تواند کمک زیادی به کاهش و مرتفع نمودن مشکل بی‌پاسخی آمارگیری داشته باشد. با توسعه‌های اخیر فناوری و تسهیل در محاسبات پیچیده امکان به کارگیری روش‌های یادگیری آماری، مانند درخت‌های رگرسیون و رده‌بندی یا ماشین بردار پشتیبان در بسیاری از مسائل از جمله پیش‌بینی بی‌پاسخی واحدهای نمونه‌گیری در آمارگیری‌ها فراهم شده است. در این مقاله ضمن مرور کلی روش‌های فوق، واحدهای نمونه‌گیری بی‌پاسخ در یک آمارگیری کارگاهی با استفاده از آن‌ها پیش‌بینی شده و نشان داده می‌شود ترکیب روش‌های فوق دارای دقت بیشتری در پیش‌بینی درست بی‌پاسخی نسبت به هر کدام از روش‌های تکی است.


صفحه 1 از 1     

مجله اندیشه آماری Andishe _ye Amari
Persian site map - English site map - Created in 0.06 seconds with 29 queries by YEKTAWEB 4645